Webcam Spa-Francorchamps

Spa Euro Race® : 21-23 Juni 2019


Spa Euro Race : zomerse cocktail !

Op het mooiste circuit van de wereld, zijn er tradities die men moet respecteren. Een daarvan is de meeting bij het begin van de zomer, georganiseerd door de Royal Automobile Club de Spa: de Spa Euro Race! De Club uit Spa heeft heel wat expertise en ervaring en organiseert sinds 1990 een meeting met een mix van sprint en endurance, eenzitters, GT en toerwagens. In 2019 is dat niet anders, in tegendeel!

Er zijn onder meer graag geziene internationale competities die afzakken naar het mooiste circuit van de wereld op 21, 22 en 23 juni. We starten met de Supercar Challenge en de GT & Prototype Challenge, gewoon niet meer weg te denken van het evenement, net als het Radical Challenge Championship en de Lotus Cup Europe. In deze races geven de rijders echt alles!

De Spa Euro Race is ook een springplank voor jong talent, want in die 20 jaar Spa Euro Race zagen we tientallen kampioenschappen de revue passeren tijdens de meeting van de R.A.C. Spa waar enkele latere grote namen hun eerste mooie prestaties neerzetten. Wie weet laten het Franse F4 kampioenschap en de Ford Fiesta Sprint Cup ons toe om de grote kampioenen van morgen te ontdekken.

De ACNN, voor Autosport Competitie Noord Nederland, toont dat de Spa Euro Race ook een plaats voorziet voor de autosportamateur. De deelnemers doen het met passie en beleven het asfalt in de Ardennen zeer intens. U hebt het begrepen, de zomercocktail van 21 tot 23 juni is klaar voor de autosportfans.
Pub
fr

Newsletter


Roannay

Facebook


Cybernet

Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor