Racing Festival ® : 08 - 09 October 2016

Een gratis en gevarieerd aanbod!

Onze traditionele eindeseizoen meeting van de Royal Automobile Club de Spa, het Racing Festival, gaat verder op zijn traditie met een heel uiteenlopend aanbod aan races.

Het is een mix van toerwagens, GT’s, eenzitters en prototypes, dus voor ieder wat wils.
De rijders komen uit de vier windstreken van Europa en zijn klaar voor een mooi spektakel, dat bovendien volledig gratis is.

Van alles voor iedereen!

Racing Festival ontvangt zoals altijd series en kampioenschappen uit alle windstreken van Europa.

Voor de tweede maal dit seizoen en voor de zoveelste maal in evenveel jaren, zal de Supercar Challenge powered by Pirelli ons met zijn aanwezigheid verheugen. Ze werken de voorlaatste race van het seizoen in Spa af. Het plateau bestaat ook uit kleine prototypes van de Superlight Challenge.
Na een jaar zonder, doen we het weer met de Caterham Graduates die een stevig plateau aanbieden en heel wat spektakel bieden! Duitse Deutsche Touren Wagen zagen we al in 2015, en zij werken twee stevige sprintwedstrijden af.
Wat betreft de merkencups zien we onder meer de Clio Cup Benelux, die ook al tijdens de Spa Euro Race aanwezig waren. De Clio Cup Benelux krijgen de steun van heel wat andere Clio rijders uit Europa.

Nieuw tijdens het Racing Festival, is de Alfa Scuderia Classico met een veertigtal youngtimers, en dat tot groot joluit van de amateurs van het Italiaanse merk.
Strijd, verscheidenheid en dat op alle fronten, dat is het Racing Festival trouw aan zijn reputatie!
Rendez-vous 8 en 9 oktober om het seizoen 2016 van de RAC SPA in schoonheid af te sluiten!
Pub

Newsletter


Roannay

Facebook


Cybernet

Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor