Racspa

 

Technische controle van start gegaan

 

Voor degenen die niet het geduld hebben om tot vrijdagavond te wachten op de officiële start van de festiviteiten, is er al de mogelijk om zich vanaf vandaag, donderdag 1 februari, onder te dompelen in de sfeer van de Legend Boucles @ Bastogne. De traditionele technische controle begonnen op donderdag al op de Place McAuliffe en zullen tot 14.30 uur vrijdagmiddag doorgaan.

 

Handtekeningsessie en tentoonstellingsparade op vrijdagavond

 

De Legend Boucles @ Bastogne begint echter echt op vrijdagavond en dat in een geweldige sfeer! Zo is er vanaf 18u00 op de Place McAuliffe, en dat in de grote tent, de signeersessie door de rijders en corijders. De fans tekenen zonder meer present en wie een gepersonaliseerd souvenir wil, is welkom! Een uur later zullen alle auto's die aan de wedstrijd mogen deelnemen, in de hoofdstraat van Bastogne verzamelen en ook daar zal het publiek massaal aanwezig zijn. Laat er geen twijfel over bestaan, de sfeer zal bijzonder goed zijn, niet alleen in de straten, maar ook in de talloze horecagelegenheden van de stad! Voor deze editie 2024 staat de geluidsinstallatie van Bastogne in het teken van de Legend Boucles! Rallysfeer gegarandeerd...

 

Waar en wanneer koopt u het officiële programma?

 

Meer dan ooit is het officiële programma van de Legend Boucles @ Bastogne het essentiële hulpmiddel voor elke zichzelf respecterende fan. Tijdschema, parcours, toeschouwersgids, de lijst van de deelnemers in alle categorieën, plus tal van artikelen en herinneringen aan de basisveiligheidsregels. Dit programma is beschikbaar voor de ongewijzigde prijs van 10 euro! Op de eerste pagina van dit programma vindt u ook de unieke QR-code waarmee u toegang krijgt tot het interactieve gedeelte van de officiële Legend Boucles App.

 

Dit officiële programma zal te koop zijn op de volgende locaties:

 

Bastogne, Place McAuliffe in de feesttent en de teams die de programma’s in de straten aanbieden: vrijdag tussen 17u30 en 21u30, zaterdag tussen 7u en 20u30 en zondag vanaf 7u30...

Bastogne, Station Total, route de Marche: vrijdag tussen 17u30 en 21u00, zaterdag tussen 6u00 en 20u00, zondag vanaf 6u00.

 

Tenneville, Station Total, Route de la Barrière: vrijdag tussen 17u30 en 20u00, zaterdag tussen 7u00 en 20u00, zondag tussen 8u00 en 14u00.

 

Een steeds betere App!

 

De Legend Boucles @ Bastogne mogen dan de crème de la crème van de evenementen voor historische wagens zijn, ze onderscheiden zich ook door de steeds sterkere manieren waarop de organisatie ervoor zorgt dat de fans niets van de competitie moeten missen. De Legend Boucles App voor de editie van 2024 is nog beter geworden.

 

Op de eerste pagina van het officiële programma - te koop vanaf vrijdag 17u30 uur in de feesttent en dat voor de democratische prijs van 10 euro - kan een iOS en Android QR-code worden gescand om de app te downloaden. De gebruiker kan dan het verloop van het evenement volgen via het officiële radiokanaal, de klassementen en andere informatie consulteren, en nog veel meer. Maar dat is nog niet alles! Door de code in te voeren (ook beschikbaar is in het officiële programma, één code per gekocht programma en per smartphone of tablet), krijgt de gebruiker toegang tot het interactieve digitale gedeelte van het programma, met video's van de verschillende RT's, drone-foto's van belangrijke locaties (drankenstands, showpunten, enz.), informatie over deze RT's... en de route via Google Map. Hierdoor heeft iedereen makkelijker toegang tot de gekozen locaties. Het systeem werkt ook als GPS dat de gebruiker zo naar het gekozen punt in de RT brengt. Last but not least, is er een live update van het tijdschema voor elke categorie. Hoe kan het nog beter?

 

WRRC, officiële radio van de Legend Boucles @ Bastogne

 

WRRC, de structuur van Eric Trippaers, wordt de officiële radio van de Legend Boucles @ Bastogne 2024. De beste manier om al het nieuws, uitslagen en klassementen, maar ook analyses en interviews met de deelnemende teams te krijgen. Meer dan 20 uur live verslag gegarandeerd!

 

Op FM zorgen drie radiofrequenties ervoor dat je niets mist:

 

93.5 FM: Bastenaken en omgeving

97.4 FM: Houffalize en omgeving

89.8 FM: Libramont en omgeving

 

U kan ook volgen via www.radiorally.be, of via de WRRC Radio Rally Facebook pagina. 

 

TV Lux in het heetst van de strijd!

 

Als lokale televisiezender in het hart van de provincie Luxemburg zal TV Lux natuurlijk niet ontbreken tijdens de editie 2024 van de Legend Boucles @ Bastogne! Op zondag om 10u00 en 13u45 wordt een RT van de 'Classic 65-Classic 50' en 'Legend-Challenger-Youngtimers' live uitgezonden, op televisie of via de Facebookpagina van TV Lux, met commentaar van Vincent Franssen. Er zullen verschillende Facebook live-uitzendingen zijn gedurende het weekend, terwijl de Legend Boucles het hele weekend en zelfs aan het begin van de week de hoofdmoot van de nieuwsuitzendingen zullen vormen!

 

Racspa