Webcam Spa-Francorchamps

Spa Euro Race® : 9, 10 & 11 Juni 2017


Sedert 25 jaar is de Spa Euro Race een onmisbaar evenement tijdens de junimaand op het circuit van Francorchamps. Voor de vakantie komen de autosportliefhebbers er met vrienden of familie samen en genieten er van een heel mooi aanbod aan zeer uiteenlopende races. Met 6 categorieën, 11 wedstrijden in 2 dagen, stevige startvelden, met deelnemers uit de 4 windstreken van Europa, in GT of Toerisme, komt iedere liefhebber aan bod.

Trouw aan zijn traditie zal de editie 2016 van de Spa Euro Race inderdaad teams uit heel Europa ontvangen, maar vooral ook uit eigen land!

De RAC Spa krijgt het bezoek van de Belcar! De Belcar was jarenlang een trouwe bezoeker van de Spa Euro Race. Op zondagnamiddag zijn ze terug van weggeweest voor een race met meer dan 40 deelnemers over meer dan 2 uur. Het is overigens de enige race die niet op Circuit Zolder plaatsvindt.

Nog Belgische teams en rijders zijn er met de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux die met een stevig startveld naar de Ardennen komt, mede dankzij de samenwerking van de Porsche GT3 Cup Challenge Central Europe. Het is een promotiecup zoals we die graag zien, met kwantiteit en kwaliteit. Het zal dus genieten worden.

De Clio Cup Central Europe zagen we al eerder tijdens de World Series by Renault en ze zijn er weer bij. Het is van de weinige kansen om hen hier aan het werk te zien. We verwelkomen ook de Lotus van over het Kanaal met 2 categorieën, de SuperSport en Production voor een mooie strijd in de Lotus Cup UK. Ook niet te missen!

Rest er ons de Supercar Challenge, ook zo’n trouwe klant van de RAC Spa. Zij zijn er bij sinds … 2004! Zoals gewoonlijk zijn er 2 manches van één uur. Hun plateau ziet heel wat wagens op de startgrid staan en uiteraard ook met heel wat Belgische deelnemers. Op het programma: Mosler, Viper, Aston Martin, Ferrari, Praga, BMW M4 Silhouette...

Sommige races genieten van een captatie voor Tv en zijn te volgen op onze live streaming via de site www.racspa.be. De toegang is gratis en voor de paddock is er een kleine bijdrage van 5 euro.

Veel mooie races met heel wat verschillende wagens, met rijders uit binnen en buitenland, het zijn de perfecte ingrediënten voor een mooi weekend in de aanloop naar de zomer! Afspraak op 10 en 11 juni in Spa-Francorchamps!
Pub
fr

fr

Newsletter


Roannay

Facebook


Cybernet

Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor Official Sponsor